Svoris | 60 g |
---|---|
Išmatavimai | 17 × 17 × 3 cm |
Vienu metu pagaminama skanėstų: | |
Pagaminta iš: | |
Spalva: |
Silikoninė forma “Brioche”
9,49 €
Puriosios klasikinės prancūziškos bandelės Brioche dabar gali garuoti ir ant Jūsų stalo – štai speciali forma joms kepti.
Norėdami iškepti Brioche à tête, arba kitaip vadinamą parisienne, papildomai turėtumėte ant kiekvienos brioche uždėti dar po nedidelį rutuliuką tešlos, kad suformuotumėte tarsi galvytę (tête).
Brioche nuo paprastų bandelių skiriasi tuo, kad į jų tešlą dedama daugiau sviesto bei kiaušinių, todėl jos tiesiog tirpsta burnoje. Tešlą galima paįvairinti razinomis, vaisiais ar šokolado gabalėliais. Prancūzijoje jos nuo senų laiko valgomos pusryčių metu arba užkandžiaujant. Saldžios – kaip desertas, ne saldžios – kaip pagrindas kumpiui, salamiui, lašišai ar net foie gras.
Turime
romkekr (įsigijo produktą) –
viskas būtų gerai, bet vizualiai atrodė formos didesnės. Realybėje mažutės, bet vistiek patiko. Pristatymas labai greitas.