Silikoninė forma “Brioche”

(1 pirkėjo atsiliepimas)

9,49 

Puriosios klasikinės prancūziškos bandelės Brioche dabar gali garuoti ir ant Jūsų stalo – štai speciali forma joms kepti.

Norėdami iškepti Brioche à tête, arba kitaip vadinamą parisienne, papildomai turėtumėte ant kiekvienos brioche uždėti dar po nedidelį rutuliuką tešlos, kad suformuotumėte tarsi galvytę (tête).

Brioche nuo paprastų bandelių skiriasi tuo, kad į jų tešlą dedama daugiau sviesto bei kiaušinių, todėl jos tiesiog tirpsta burnoje. Tešlą galima paįvairinti razinomis, vaisiais ar šokolado gabalėliais. Prancūzijoje jos nuo senų laiko valgomos pusryčių metu arba užkandžiaujant. Saldžios – kaip desertas, ne saldžios – kaip pagrindas kumpiui, salamiui, lašišai ar net foie gras.

Turime

Pristatysime 04.2 - 04.5
Produkto kodas: slk-f-q-34 Kategorija: Žyma:
Silikoninė forma “Brioche”

Turime

Pristatysime 04.2 - 04.5
Tinklalapyje yra naudojami slapukai. Slapukai padeda užtikrinti tinkamą jo veikimą bei tobulinimą, todėl būtinieji slapukai (techniniai, funkciniai bei analitiniai) yra naudojami automatiškai. Siekiant individualizuoti Jūsų naršymo patirtį bei pateikti pasiūlymus, kurie būtų aktualūs būtent Jums, naudojami ir tiksliniai slapukai. Paspaudę „Sutinku“ Jūs sutinkate su tikslinių slapukų naudojimu. Savo sutikimą galite atšaukti bet kuriuo metu savo interneto naršyklės nustatymuose, ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos - Privatumo politikoje